Monti Antonio – Италия

Monti Antonio – Италия - преси и каландри за термотрасфер и фиксация;

Петдесет години инженерен опит . Повече от десет хиляди клиенти в седемдесет страни по света. Това е историята на Monti Antonio и на техния успех в числа.

Monti Antonio в водещ световен производител на машини за различни сектори на текстилното производство. Историята и успеха на Monti Antonio е построена на два основни стълба: задълбочено и непрекъснато обновяване, познаване на пазара и първокласен сервиз за обслужване на клиентите, чрез своите партньори.

Компанията играе важна роля за висотата в сектора на трансферният печат. Водени от философията на качеството в областта на иновациите , Monti Antonio е известна по целия свят със своя ангажимент към стабилен и постоянен растеж, професионален подход и своята напреднала технология – ценности , отразени в изключително надеждни и конкурентни машини, които само една истинска, динамична и продуктивна организация е в състояние да предложи.


Cham Paper Group – Швейцария

Cham Paper Group – Швейцария - сублимационни хартии;

Cham Paper Group Solutions (Schweiz) AG е водеща швейцарска компания, специализирана в производството на различни видове хартии. Компанията се концентрира върху завършването и покритието на хартия за различните видове индустрии и разработва иновативни решения за хартиени повърхности, които са съобразени с изискванията на клиента.

TRANSJET ® Продуктовото портфолио на Cham Paper се състои от иновативни сублимационни хартии за дигитален сублимационен печат.  Сублимационните хартии с марка TRANSJET се използват за различни текстилни приложения на изкуствена основа. Дигиталния сублимационен печат се използва главно в производството на спортни стоки,  текстил за декорация и текстилни изделия с рекламни цели, като и спортни облекла, ски и сноуборд, спално бельо, пердета, облекла за свободното време и работно облекло, текстилни рекламни банери и рекламни стоки.


J-teck – Италия

J-teck – Италия - Дигитални текстилни мастила

J – Teck3 е водеща компания създадена през 2003 в Комо – Италия , благодарение на ентусиазма на мотивиран екип, чийто професионализъм и опит се формира в рамките на превъплъщението от традиционен ситопечат към дигиталните текстилни технологии.

Компанията е млада и динамична,  гъвкава и надеждна , която с помощта на специализиран технически екип разработва и произвежда ново поколение дигитални мастила за текстил и графични приложения.

Мотото на компанията е посветено на удовлетвореността на клиентите и възможността да бъде отворена за многото възможности и предизвикателства в световен мащаб, които пазарът предлага всеки ден.

Лабораторията на J-teck – J -Lab е сърцето на компанията. Това е мястото, в което се раждат и оформят новите идеи, след което се изпитват и най-накрая се превръщат в реалност .

Вниманието към околната среда е приоритет за развитието на дигиталните продукти , които са безопасни за околната среда .

Производствената база заема обща площ от 5000 кв. м-т . която включва зоната на производство, на лабораториите за тестване на качеството на готовите партиди , както и суровини , опаковане и етикетиране , складове за суровини и склад , логистика и спедиция.


Texo Trade Services BV – Холандия

Texo Trade Services BV – Холандия – Предпазни хартии за каландър

Texo Trade Services BV (TTS)  Холандия е производител и международен търговец на широка гама от специализирани хартии и платове за текстилната промишленост.

В допълнение TTS предлага пълната гама от трансферни, сублимационни и предпазни хартии за текстилен печат на ролки.

TTS е със седалище в Холандия, има дъщерни дружества във Франция и Италия и разпространява своите продукти в световен мащаб.


Roland DG – Япония

Roland DG – Япония - Широкоформатни принтери за сублимационен печат;

Roland DG Corporation Япония е най-големият производител на  широкоформатни принтери и режещи плотери в световен мащаб.

Roland DG е пионер в развитието на широкоформатните принтери с функция рязане.  Благодарение на постоянния поток от иновации , Roland DG все още е пазарен лидер в сегмента на широкоформатния дигитален печат. В допълнение към по- голям избор на принтери и режещи инструменти , Roland DG също предлага широка гама от машини за гравиране и моделиране ( мини фрези ). Тези машини се използват в различни пазари, включително и в стоматологичния сектор .

Roland DG Corporation в кратко представяне:

    Основаване : 01 май, 1981
    Нетните приходи от продажби : 31,379,000.00 JPY   ( за 2012 фискална година )
    Брой на служителите : 628  ( за 2012 фискална година)
    Изпълнителен директор: Masahiro Tomioka
    Седалище:  Hamamatsu, Japan
    Фондова борса : Tokyo Stock Exchange


Mimaki Engineering Co. – Япония

Mimaki Engineering Co. – Япония - Широкоформатни принтери за сублимационен печат;

Mimaki е водещ японски производител на широкоформатни мастиленоструйни принтери и режещи плотери за пазарите на графика и текстил.

Mimaki превъзхожда в предлагането на иновативни, високо качествени продукти с висока надеждност въз основа на своите  мастилено-струйни технологии.

Mimaki развива пълната продуктова гама за всяка група – хардуер, софтуер и консумативи като мастила и режещи остриета.


Wasatch - USA

Wasatch - USA – Специализиран RIP софтуер за управление на текстилния печат;

Wasatch Computer Technology  разработва  иновативен графичен софтуер за управление на печата  повече от 30 години. Wasatch е известен със своя интуитивен, лесен за работа софтуер, предлагащ  превъзходно качество на отпечатаната продукцията.

SoftRIP семейството от продукти включва RIP софтуер за управление на печата за печатни приложения, вариращи от знаци, плакати, текстилен печат и много други.

Базирана в Salt Lake City, Utah, Wasatch има международен екип по продажбите с офиси на три континента, за да служат на нуждите на нашите клиенти и дистрибутори от цял свят.


Georg+Otto Friedric KG – Германия

Georg+Otto Friedric KG – Германия –  Полиестерен текстил за директен печат;

От основаването си през  1950 г. като производител на текстил за автомобилната и модната индустрии, Georg + Otto Friedrich е създадена, за да се превърне в един от водещите европейски производители на специализиран текстил.

„Днес в нашата фирма работят персонал от 75 души на двете места за производство и в складовете ни  в Германия, Холандия, Румъния и Австрия. Месечната ни продукция възлиза в размер на над 450 тона текстил – еквивалентно на приблизително 6 милиона квадратни метра готов плат.

Ние обслужваме клиенти от цял ​​свят – от Хонг Конг до Южна Африка, от САЩ до Южна Америка, и разбира се в цяла Европа.

Ние сме технологични и пазарни лидери в множество области. Чрез разработването на нови продукти и други иновации, ние ще продължим да укрепваме нашата лидерска позиция.“