Epson SureColor F9300

Epson

Еволюция в технологията на Epson за сублимация, която ви позволява да произвеждате цветни платове по-бързо и с още по-високо качество.

Широкоформатния сублимационен принтер SureColor F9300 е създаден за бързо производство на големи обеми дрехи, платове, както и други печатни стоки. Новия водещ модел предлага развитие на доверената печатна технология на Epson, която осигурява дори още по-добро качество и надеждност.

Подобрено качество на печат

SC_F9300 предлага чисто новата технология Precision Dot за сублимация, която включва модул за полутонове и таблици за справка, като прави лесно доловима разлика в качеството на печат, докато опростените настройки означават качествени резултати още от старта.

 

Бързо и пълно решение

Предлагащия скорости на печат до 108.6 м2/ч SC_F9300 предоставя пълно решение на Epson, съдържащо принтер, мастила, сублимационни хартии и софтуер. То максимизира времето за работа с подобрена take-up система и други надеждни опции за намаляване на често срещаните проблеми като мачкане на хартията и удари на главата.

Всеки цвят, който желаете

SC_F9300 използва специалните мастила UltraChrome DS които, комбинирани с широкия CMYK профил, гарантират максимално достижима цветова гама за правилно възпроизвеждане дори и на най-сложните и цветни дизайни.

Безопасно за носене

SureColor SC-F9300 идва със сертификат Oeko-Tex Eco и е издържал тестовете AZO в Япония за домашни продукти, което означава, че дрехите и платовете, произведени на принтера с мастила UltraChrome DS са напълно безопасни за носене от възрастни и деца, включително бебета.

При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване